Kokouskuulumiset 2/2022

Kokouskuulumiset 23.5.2022

Helou!

Nyt kun ollaan jo päästy kesäloma(tai kesätyö)tunnelmaan on hyvä hetki katsoa taakse kulunutta kevättä kokouskuulumisten muodossa. Meillä onkin ollut aika vauhdikas kevät, johon on sisältänyt paljon huikeita tapahtumia sekä muita projekteja.

Vaikka tapahtumien makuun päästiin vasta maaliskuun alussa rajoitusten höllentyessä, oli kevät silti tapahtumarikas. Se on pitänyt sisällään muun muassa kahdet sitsit kolmen eri ainejärjestön kanssa, koko Suomen viestinnän opiskelijoiden huikean Ääniaallot -risteilyn, johon osallistui ennätysmäärä opiskelijoita, useita liikuntatapahtumia sekä kulttuuria niin Yle Perjantai -yhteislähtöjen kuin sitsilaulujen kirjoitusiltojen merkeissä. Puhumattakaan huikeasta wapputapahtumista, kuten Reettoreiden Wappubingosta ja VIP-Pesiksestä.

Mentorointiohjelma saatiin toteutettua kokonaisuudessaan ensimmäistä kertaa moneen vuoteen, siitä iso kiitos kauden 2021 sidosryhmävastaava Elisalle! Mentorointiohjelmasta ja siitä tulleesta palautteesta puhuttiin hallituksen kevään viimeisessä kokouksessa 5.5. Kokouksen pöytäkirja tulee luettavaksi nettisivuille, kun pääsemme taas kokoustamaan kasvokkain ja pöytäkirja hyväksytään kokouksessa.

Rehti-lehti julkaistiin tänä keväänä ensimmäistä kertaa kokonaan värillisenä. Lehti on kerrassaan upea ja sisältää paljon monipuolista asiaa. Päätoimittajat ovat tehneet huikeaa työtä lehden uudistamisessa ja toimittajaporukan luotsaamisessa. Uutta Rehtiä pääsee lukemaan nettisivuilta tai itselleen voi hakea oman fyysisen lehden Retokodista.

Lisäksi hallitus on tehnyt ahkerasti töitä uuden sitsilaulukirjapainoksen eteen, jotta ensi syksyn fuksit saavat uunituoreet kirjat osaksi alkavaa opiskelijaelämäänsä. Kirjan ostamista voi suositella myös vanhoille opiskelijoille, sillä sinne on lisätty runsaasti uusia lauluja sekä säkeistöjä vanhoihin lauluihin.

Fukseista puheenollen, myös tuutorointitoiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. Tuutoreiden valinnassa käytettiin ensimmäistä kertaa myös haastattelua ja tuutorivastaava Marimilla onkin saanut koottua huikean porukan. Tuutorit ovat jo ehtineet koota ja lähettää Tsemppipaketin viestintään hakeneille ehkä tuleville opiskelijoille.

Reettorit ry on luonut itselleen huikeaa mainetta myös TikTokin puolella. TikTok on Reettorit ry:n viestintäkanavista se epävirallisin, mutta myös asiapitoista sisältöä löytyy. Kuka tahansa voi ideoida julkaistavia videoita ja niitä laitetaankin jakoon hyvin pienellä kynnyksellä. Viraalihitiksi nousi myös haalarimerkkikisan Nätti ja hyvä panee -haalarimerkki, jonka tilauslomake Facebookin Haalarimerkkitorilla jouduttiin sulkemaan ennen aikaisesti tilausten volyymin vuoksi. Hallitus pääseekin kesän aikana myös postitushommiin, kun merkit lähetetään tilaajilleen. Merkkejä on tilattu myös runsaasti ylimääräistä, joten myös jäsenistö voi vielä lunastaa niitä itselleen.

Nyt myös sihteeri lähtee kesälaitumille ja toivottaa kaikille oikein ihanaa kesää täynnä seikkailuja, kuutamouinteja ja päiväunia auringonpaisteessa!

Nähdään taas syksyllä,

Maiju, Reettoreiden sihteeri ja kulttuurivastaava 2022

Scroll to Top