Hallitus 2022 esittäytyy osa 2

Tässä julkaisussa jatketaan vielä vuoden 2022 hallituksen ja toimihenkilöiden esittelyä. Nyt vuorossa viimeiset seitsemän jäsentä.

Mari Juvani, kansainvälisyys- ja viestintävastaava

Hellou! Mä oon Mari, toisen vuoden reettori. Toimin vuonna 2021 Reettoreiden vujutoiMarina ja tälle vuodelle oon tehny sitten upgraden hallitukseen virallisesti viestintä- ja kv-vastaavan pestien merkeissä! Tehään viestintähommia meidän ihanan tiimin eli Vilhelmiinan ja Åsan kanssa ja kv-vastaavana mulla on excun suunnittelemisessa upea excutiimi tukena. Vapaa-ajalla oon innokas matkustelija (tällä hetkellä kirjoitan tätä Lontoosta käsin!) ja toivoisin, että pääsisin vielä joku päivä käymään maailman jokaisessa maassa. Koti-Tampereella taas mun mielestä paras asia on ehottomasti aktiivinen opiskelijaelämä!

Åsa Pihlström, sidosryhmä- ja viestintävastaava

Heippa! Olen Åsa, ensimmäisen vuoden reettori ja ensimmäistä kertaa myös hallituksessa mukana. Innostuin hallitustoiminnasta opintojen alussa, joten oli ihan mahtavaa päästä heti mukaan tähän järjestöpöhinään. Toimin tällä kaudella sidosryhmävastaavana sekä yhtenä viestintävastaavista yhdessä Marin ja Vilhelmiinan kanssa. Sidosryhmävastaavana mun tehtäviin kuuluu työelämäyhteyksien ylläpitäminen sekä tähän liittyvien tapahtumien järjestäminen, kuten alumnikampanja ja mentorointiohjelma. Viestintävastaavana mun alkuvuosi on pyörinyt erityisesti jäsenistömme uutiskirjeen ympärillä, jonka lisäksi suunnitellaan yhdessä erilaisia julkaisuja someen. Mun vapaa-aika kuluu suurilta osin urheilun, ystävien sekä musiikin äärellä.

Vilhelmiina Kivioja, koulutuspoliittinen- ja viestintävastaava

Heips! Olen Vilhelmiina, kolmannen vuoden reettori ja toista vuotta mukana hallituksessa! Kaudella 22 jatkan kopon tehtävissä ja uutena aluevaltauksena itselläni on viestintävastaavan pesti yhdessä Åsan ja Marin kanssa. Kopona järjestän kerran periodissa Reettorikahvit ja huolehdin yleisesti opiskelijoidemme edunvalvonnasta. Viestintävastaavien kanssa pyöritämme Reettoreiden somekanavia sekä vastaamme sisäisestä viestinnästä. Ainejärjestötoiminnan lisäksi mun sydän sykkii ystäville, jokapoika-paidoille, kirjoille, aamukahville, kukkakimpuille ja punaiselle huulipunalle.

Heini Maula, tapahtumavastaava

Heippati hei! Oon Heini, kolmannen vuoden viestinnän opiskelija ja tää hallituskausi on jo mun kolmas kausi reettorihallituksessa. Viime kaudella innostuin toden teolla tapahtumien järjestämisestä ja kappas, nyt löysinkin itseni vastaamassa tän vuoden reettoritapahtumista. Järjestetään yhdessä Reetan, tapahtumavastaavakollegan, kanssa reettoreille huikeita tapahtumia aina rennommista matalan kynnyksen tapahtumista isoihin biletapahtumiin. Omia lempparitapahtumia on sitsit, leipomisillat ja peli-illat, veikkaan kyllä, että tulevat Ääniaallotkin tulee jäämään tapahtumien top-listalle aika korkeelle – Wappua unohtamatta. Tällä hetkellä vapaa-ajalla on kiva lähteä lähiladuille hiihtämään tai käpertyä sohvalle katsomaan leffaa hyvien herkkujen kanssa.

Reetta Sihto, ympäristö- ja tapahtumavastaava

Moi! Mä oon Reetta, ensimmäisen vuoden reettori ja tän vuoden hallituksessa toinen tapahtumavastaavista sekä ympäristövastaava. Vastaan siis Heinin kanssa tapahtumista ja ympäristövastaavana Retokodista ja mm. tapahtumien ympäristönäkökulmasta. Halusin mukaan hallitustoimintaan, koska Reettorit on mahtava ainejärjestö ja halusin ehdottomasti vielä enemmän mukaan toimintaan. Oon todella innoissani kaikesta tulevasta ja erityisesti Wappu ja tapahtumat muiden järjestöjen kanssa inspiroivat tällä hetkellä! Ei-ainejärjestöelämässä tällä hetkellä parasta ovat käsityöt, huonekasvit, kiipeily ja Brooklyn Nine-Ninen bingeäminen. Ps. Julli on paras Reettori <3

Vilma Romppainen, Rehtin päätoimittaja

Moi! Mie oon Vilma, oon toisen vuoden reettori ja nyt ekaa kertaa mukana Reettoreiden hallituspöhinöissä. Oon nyt Veeran kanssa paiskinut päätoimittajan hommia tän kevään ja jaksetaan syksyllä uuden numeron parissa (!!) Parasta pestissä on ollut yhteistyö Veeran kanssa ja projektiluontoisuus. Nautin projekteista, jotka saa tehdä ja suunnitella kokonaan alusta loppuun, joten Rehtin päätoimittaminen on ollut minulle täydellinen pesti! Projektien lisäksi intohimojani ovat pallopelit, Brooklyn99-sarja sekä pötköttäminen.

Veera Niemelä, Rehtin päätoimittaja

Moikka! Mä oon Veera, tokan vuoden reettori ja Rehtin päätoimittaja yhdessä Vilman kanssa (kannattaa käydä tsekkaamassa kevään numero!) Tässä pestissä parasta on ollut hyvistä ideoista innostuminen ja yhteistyö Vilman ja toimituksen kanssa. Vapaa-ajalla tykkään lueskella ja tanssia. Mun lempparijuttuja tällä hetkellä on pyöräileminen, lomailu ja kesäsuunnitelmien tekeminen!

Scroll to Top