Hallitus 2022 esittäytyy osa 1

Tervetuloa seuraamaan vuoden 2022 hallituksen ja toimihenkilöiden esittelyjä vielä täällä blogin puolella. Tässä julkaisussa käydään läpi ensimmäiset kuusi jäsentä.

Ingá Ryhänen, puheenjohtaja

Moikka! Oon Ingá, kolmannen vuoden reettori ja myös kolmannen vuoden hallituslainen. Nämä hommat ovat todella vieneet mukanaan ja kaudella 22 onkin ihanaa hääräillä tämän mahtavan porukan kanssa! Puheenjohtajana pidän huolta, että niin hallituksen kuin myös yhdistyksen kokoukset sujuvat mallikkaasti sekä pysyn kärryillä tämän ainejärjestön toiminnan kokonaiskuvasta parhaani mukaan. Oon tosi utelias tyyppi ja tästä ominaisuudesta on kerrankin ollut hyötyä, sillä pj-hommissa saan ihan luvan kanssa tunkea nokkani kaikenlaisiin projekteihin ja kysellä hallituslaisten kuulumisia. Tykkään vesijuosta mummojen joukossa ja kuunnella true crime -podcasteja, elämän vastakohdat todella täydentävät toisiaan!

Neea Nenonen, varapuheenjohtaja ja yrityssuhdevastaava

Moikka! Mä oon Neea, toisen vuoden reettori ja tää on myös mun toinen kausi hallituksessa. Tänä vuonna toimin varapuheenjohtajana ja toisena yrityssuhdevastaavana. Oon siis apukätenä meidän PJ-Ingálle ja lisäksi Ellan kanssa hoidetaan Reettoreiden yritysyhteistyösopimuksia, kuten haalarimainoksia ja muita työelämäyhteistöitä. Luvassa on luultavasti uusia yhteistyömuotoja, joita ei ole ennen Reettoreilla nähty. 😉 Jos näissä hommissa hääräilyä ei oteta lukuun, niin tässä mun muutamia suosikkiasioita: sarjat, suklaa, valkoviini ja ulkoilu musiikkia kuunnellen. Ja ai niin, viime vuoden hallitusesittelyä mukaillen, oon edelleen Aarikan pässituotteiden fani ja unelmoin pässiveistoksesta.

Ella Tapanainen, yrityssuhde-, yhdenvertaisuus- ja sosiaalipoliittinen vastaava

Moikka! Mie oon Ella, toisen vuoden reettori ja ensimmäistä vuotta hallituksessa. Toimin toisena yrityssuhdevastaavana sekä yhdenvertaisuus- ja sosiaalipoliittisena vastaavana. Yrityssuhdevastaavana hoidetaan Neean kanssa suhteita yhteistyökumppaneihin ja ideoidaan uusia mahdollisia yhteistöitä. Sopona pyrin huolehtimaan, että kaikilla olisi mukava olla osa meidän toimintaa. Miun lempijuttuja on kesäillat terdellä, aivot narikkaan -realitysarjat, reissujen suunnittelu ja hyvässä lykyssä toteutus, treenaaminen ja hyvä ruoka. Uusin lisäys miun identiteettiin on koiraäiteys, josta oon nauttinut täysin rinnoin.

Jenna Ala-Rantala, rahastonhoitaja ja hyvinvointivastaava

Terve! Mä oon Jenna ja toimin meidän hallituksen rahastonhoitajana sekä hyvinvointivastaavana. Rahastonhoitajana vastaan meidän ainejärjestön taloudesta ja hyvinvointivastaavana järjestän opiskelijoiden hyvinvointia tukevia tapahtumia sekä pyöritän liikuntavuoroa. Oon myös toisen vuoden reettori ja lisäksi toista vuotta hallituksessa mukana. Persoonana oon aika rempseä ja humoristinen, mikä varmaan johtuu siitä, että oon Etelä-Pohjanmaalta kotoisin. Vapaa-aikani käytän pitkälti pesäpallon harrastamiseen ja puntilla käymiseen, mutta tykkään nykyään myös tehdä käsitöitä. Hauskana faktana voisin kertoa, että oon soutanut kirkkovenettä lukiossa!

Marimilla Hietava, tuutorivastaava

Moikka! Olen Marimilla, ekan vuoden reettori ja toimin tällä hallituskaudella tuutorivastaavana. Mun vastuualueena on siis tän vuoden tuutoritoiminta, josta oon jo nyt super innoissani! Tietenkään en tee kaikkea yksin ja meillä onkin koottuna mahtava porukka uusia tuutoreita, joiden kanssa suunnitellaan kivaa ohjelmaa ensi syksyksi. Loppuun vielä muutamat mun lempparit tällä hetkellä: kermaiset pastat, reality-sarjat, irtokarkit ja pitkät kävelylenkit.

Maiju Asuja, sihteeri ja kulttuurivastaava

​​Moikka! Mä oon Maiju, toisen vuoden reettori ja nyt toista vuotta hallituksessa. Tänä vuonna mun pesteinä on sihteeri ja kulttuurivastaava. Tällä hetkellä hallitustoiminnassa mua inspiroi kulttuurivastaavana erityisesti reettorikulttuurin kehittäminen. Mun arjen suosikkihetkiä on sunnuntai-illat kun täytän mun seuraavan viikon to do -listan. Listaihmisyyden lisäksi oon myös suuri muumifani ja omistan kaikki 104 Muumilaakson tarinoita -jaksoa sisältävän DVD-kokoelman. DVD-soitinta mulla ei kuitenkaan valitettavasti ole.

Jatketaan seuraavassa julkaisussa vielä lopuilla esittelyillä!

Scroll to Top