Hei hakija, me tsempataan sua!

Ai että! Kevät on jo pitkällä ja pian on aika kesän ja rentoutumisen. Kuitenkin ennen lähtölaskentaa kesään suuntaa moni hakija katseensa jännittävään päivään, eli pääsykoepäivään, joka sijoittuu juuri kesän alkuun. Vuosi sitten itsekin odotin sitä päivää monenlaisin eri fiiliksin. Jännitys, pieni ahdistus ja tulevaisuuden epäselkeys sen kaiken innon ohella olivat isosti läsnä. Onkin tärkeää muistaa, että kaikki fiilikset ovat sallittuja, eikä yhtäkään niistä tarvitse kohdata yksin. Me halutaan tsempata meidän hakijoita niin paljon kuin mahdollista!

Me Tampereen yliopiston viestinnän ainejärjestön, eli Reettorit ry:n tuutorit ollaan tänäkin vuonna koottu meidän hakijoille TSEMPPIPAKETTI. Kyseinen paketti sisältää paljon hyödyllistä tietoa meidän ainejärjestön menosta, viestinnän opinnoista sekä Tampereesta opiskelijakaupunkina. Näiden lisäksi tarjoamme huikeaa vertaistukea ja vinkkejä pääsykokeeseen valmistautumiseen, sekä opiskelijoiden kokemuksia pääsykoekevääseen liittyen. Saat siis kattavan tietopaketin siitä, mikä sua voi odottaa jo mahdollisesti ensi syksynä. Paketin voi tilata ilmaiseksi 2.5.2022 asti. 

Ainejärjestön roolia ei hakuaikana tai ennen alkavia opintoja kannata muutenkaan unohtaa. Jos ei kaikilla, niin ainakin lähes jokaisella ainejärjestöllä on jokin sosiaalisen median alusta käytössä. Koska olemme viestinnän opiskelijoita, on meillä luonnollisesti kaikki somet hallussa. Olemme erittäin innokkaita ja aktiivisia jokaisessa niistä, joten ne kannattaa ottaa heti ekana haltuun. Niistä saa aidoimman kuvan siitä, millaista on olla reettori (spoiler alert: se on PARASTA!!) 

Esimerkiksi Instagramista ja Tik tokista meidät löytää nimellä @reettorit_ry 

Tässä vielä linkki tsemppipaketin tilaamiseen →

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAU6gJVQy0E293_WMks0AU9P4xuSijUhyq6bvfFoQHi3VaXg/viewform

Ihanaa tulevaa kesää!

Toivoo,

 viime vuoden hakija ja nykyinen reettori Iida

Tässä reettoreita kesäisessä Koskipuistossa. Best!

Scroll to Top