Hakija – tsemppipaketti ja tsemppi-ilta ovat täällä sua varten

Yhteishaun tehtyäni imin itseeni tietoa kuin sieni, koska halusin tietää kaiken mahdollisen viestinnän opiskelusta Tampereen yliopistossa. Tietoa kalastaessa aloin pikkuhiljaa oppimaan muutamia perusasioita: Ainejärjestön nimi on Reettorit, haalarit ovat mustat ja kampus sijaitsee Tampereen keskustassa. Löysin myös ainejärjestön instagram -tilin, jossa huomasin maininnan jostain tsemppi-illasta ja tsemppipaketista, mitkä olivat vielä aivan ilmaisia. Tilasin paketin heti itselleni ja osallistuin myös tsemppi-iltaan (järjestettiin zoomissa), jossa opiskelijat kertoivat arjestaan Tampereella.

Tsemppipaketissa oli tietoa tutkinto-ohjelmasta, sekä opiskelijoiden kokemuksia pääsykokeesta, opiskelusta ja Tampereesta. Paketti lähetettiin sähköpostiin pdf -tiedostona. Tykkäsin paketista ja varsinkin tsemppi-illasta kovasti, sillä ne auttoi mua kuvittelemaan itseni yliopiston meininkiin mukaan, sekä motivoi ja innosti mua lukemaan vielä ahkerammin pääsykokeisiin. Tuntui lohdulliselta nähdä ja kuulla viestinnän opiskelijoita ja todeta, että ei ne välttämättä oo mitään yli-ihmisiä ja ehkä mullakin on mahdollisuus olla yksi heistä.

Paketin tarkoituksena on tsempata hakijoita luku-urakassa ja iltaan osallistuvilla hakijoilla on mahdollisuus myös nähdä toisiaan ja antaa/saada vertaistukea! Kummankaan tarkoitus ei ole valmentaa pääsykokeisiin, eikä niissä anneta mitään tietoa pääsykokeen sisällöstä. Niistä saa kuitenkin paremman kuvan viestinnän opinnoista Tampereella.

Tsemppipaketti ja -ilta ovat myös tänä keväänä täällä! Tällä kertaa paketista löytyy lisäksi muun muassa etäopiskeluvinkkejä ja motivaatio-osuus. Toivottavasti nähtäisiin mahdollisimman monia teistä hakijoista zoomissa järjestettävässä tsemppi-illassa ja saisitte paketista apua keväässä jaksamiseen <3

Tästä linkistä voit sekä osallistua tsemppi-iltaan, että tilata tsemppipaketin: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7B_Xu9FNgx5-YD3II7L8UhP0QgFCg63jfXHJtGt4QbayB_g/viewform

P.S On myös ihan ok, jos haluat esimerkiksi pelkästään tilata paketin tai pelkästään osallistua iltaan! 

Terveisin, 

viime vuoden hakija ja nykyinen Reettori Nita

Scroll to Top