Uudet nettisivut ovat vihdoin täällä!

Tervetuloa Reettorit ry:n upouusille nettisivuille! Nettisivuille on kerätty kaikki tärkeä tieto ainejärjestön toiminnasta. Etsit sitten tietoa tulevista tapahtumista, yhdistyksestä tai harkasta, nettisivuilta löydät hyvin todennäköisesti vastauksen – tai ainakin henkilön, johon ottaa asian saralla yhteyttä.

  • Yhdistys -sivulta löydät Reettorit ry:n yhdistystoimintaan liittyvää tietoa sekä esimerkiksi hallituksen yhteystiedot
  • Toiminta -sivulta löydät muun muassa tapahtumakalenterin, reettorituotteet sekä aiemmat ainejärjestölehdet.
  • Opiskelu -sivu taas esittelee viestinnän opintojamme ja löydät sieltä hyödyllistä tietoa – olit sitten hakija, uusi opiskelija, vanhempi reettori tai kuka vain!
  • Blogissa julkaistaan ajankohtaisia ja reettoreiden toimintaa liittyviä tekstejä, jotka syntyvät reettoreiden sekä muiden mahdollisten kirjoittajien kynistä.

Nettisivut ovat vielä elämänsä alkutaipaleella, joten nettisivujen yksityiskohtia ja ulkomuotoa korjaillaan vielä. Nettisivuja myös kehitetään käytössä ilmenevien tarpeiden mukaan. Palautetta nettisivuista voit laittaa esimerkiksi sivuston alareunasta löytyvällä palautelomakkeella.

Reettoreiden edelliset nettisivut jouduttiin ottamaan pois käytöstä hakkeroinnin vuoksi keväällä 2019. Kun selvisi, että sivuja ei saada palautettua, oli aika alkaa suunnittelemaan uusien sivujen perustamista. Iso ja laaja urakka vei aikansa, mutta vihdoin pitkä prosessi on tullut päätökseensä ja nettisivutyhjiö on saatu täytettyä reettorihenkisillä nettisivuilla!

Suuret kiitokset nettisivujen teknisen puolen toteutuksesta ja tuesta Annika Pajulalle! Sekä nettisivujen sisällön kokoamisesta nettisivukerholle.

Mukavia ja informatiivisia selaushetkiä uudella nettisivulla!

Toivottaa

Reettoreiden hallitus 2021 sekä Nettisivukerho

Scroll to Top