Semirandom sitsicase :D

Semirandom sitsicase 😀

by
138 138 people viewed this event.

Kevättuuli puhaltaa etelästä ja Reettorit saavat vieraita Otaniemestä. Juhlatila Foundation täyttyy Julleista ja sateenkaarista, kun Reettorit ja vieraat kerääntyvät sitsaamaan keskiviikkona 22.3. klo 18 alkaen. 

Sitsit maksavat Reettoreille 14 euroa ja sisältävät 3 juomaa, 2 shottia ja ruokaa. Ilmoittautuminen sitseille avautuu 6.3. klo 12. Ilmoittautumislinkki julkaistaan tässä tapahtumassa sekä reettoreiden Telegramissa. Ilmoittautuminen päättyy 10.3. tai kun paikat täyttyvät. Ilmoittautuminen on sitova.

Heitä siis haalarit päälle, ota sitsilaulukirja messiin ja saavu sitsaamaan uusien tutavuuksien kanssa. 

Ps. vieraamme eivät vielä tiedä saapuvansa vieraiksemme tai edes Tampereelle, joten pidetään tämä yllätyksenä heille. 

ELI mitä häh? Mikä case?

MITÄ: Semirandom sitsicase 😀

MISSÄ: Juhlatila Foundation, Tampere

MILLOIN: 22.3. klo 18

MITÄ MAKSAA: 14€

MITÄ PÄÄLLE: Haalarit 

Sitseillä noudatetaan TREYn turvallisemman tilan periaatteita ja mikäli koette tai havaitsette minkäänlaista häirintää voitte kertoa asiasta paikan päällä toastmasterille/laulunjohtajalle tai tapahtumanjärjestäjille tai olla yhteydessä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin: 

https://trey.fi/edunvalvonta/apua-hairintaan-syrjintaan-ja-kiusaamiseen?fbclid=IwAR0BJe7sGLV7zP48-baTOsfT7Hnw1CDPQgOMhXLRvUm4Yxudm9_5E1FvkMQ

https://trey.fi/media/treyn-turvallisemman-tilan-periaatteet-1.pdf?fbclid=IwAR0GBaUuvsngzPOO5pi45yMmDAdtfqknCeK1CZd8aERvf4OCEOXeOd1ScMU

To register for this event please visit the following URL: https://forms.gle/BLGYoV6oP4Tq7cQp8 →

 

Date And Time

22.03.23 @ 18:00

Share With Friends

Scroll to Top