Reettoreiden työelämäviikko

Reettoreiden työelämäviikko

by
45 45 people viewed this event.

Työelämäviikko saapuu jälleen!🧡

Työelämäviikko järjestetään 4.-9.10. ja mukana on kuusi kiinnostavaa ja erilaista vierailukohdetta sekä Tampereelta että Helsingistä. Työelämäviikko tarjoaa upean mahdollisuuden päästä tutustumaan viestinnän alaan yritys- ja organisaatiovierailuiden kautta ja mukaan voivat lähteä minkä tahansa vuosikurssin reettorit! Tule siis rohkeasti mukaan verkostoitumaan, löytämään uusia uramahdollisuuksia ja oppimaan lisää viestinnän monipuolisesta alasta!
Perjantain 6.10. ja maanantain 9.10. kohteet ovat Helsingissä ja muut vierailut Tampereella. Matkustaminen Helsingin vierailuille on omakustanteista, muuten kaikki vierailut ovat maksuttomia.

VIERAILUKOHTEET JA AIKATAULU:

KE 4.10.: Visit Tampere klo 14-16

TO 5.10.: Villivisio klo 13-15

PE 6.10. (Helsinki): Puolustusvoimat klo 10-12, Ellun kanat klo 14-16

MA 9.10. (Helsinki): Fazer klo 10-12, Eduskunta klo 14-16

Ilmoittautuminen Työelämäviikon vierailuille alkaa torstaina 21.9. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 24.9. klo 21. Voit ilmoittautua niin moneen vierailuun kuin itse haluat. Ilmoittautuessa eri vierailukohteet laitetaan ensisijaisuusjärjestykseen 1-6. Vierailukohteissa on myös paikkakohtaiset maksimiosallistujamäärät, joten ilmoittauduthan mukaan nopeasti! Osallistujat valitaan ensisijaisuus- ja nopeusjärjestyksessä. Osallistujat pyritään kuitenkin valitsemaan niin, että jokainen ilmoittautunut pääsisi mukaan ainakin yhdelle vierailulle. Mukaan päässeet saavat ilmoittautumisajan jälkeen tiedon siitä, mihin kohteeseen heidät on valittu, sekä tarkemmat ohjeet vierailuista. Ilmoittautuminen on sitova, mutta ilmoitathan järjestäjille välittömästi, mikäli et pääsekään paikalle esimerkiksi sairastumisen vuoksi.

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

04.10.23 to
09.10.23

Share With Friends

Scroll to Top