Pikkujoulut

Pikkujoulut

by
41 41 people viewed this event.

🎄Tip-tap, tip-tap, tipe, tipe, tip-tap, tip, tip, tap. 

Soihtujen sammuessa ja väen nukkuessa reettoritontut ovat liikkeellä torstaina 7.12.! Reettoreiden omat pikkujoulut pidetään tänä vuonna juhlatila HHB:ssa Hatanpäällä (Hatanpään valtatie 34). Pikkujoulut ovat juhlava tilaisuus, joten pukukoodina cocktail + halutessaan tonttulakki, eli ei haalareita! Juhlallisuudet alkavat klo 18, joten saavuthan paikalle ajoissa!

Pikkujoulut ovat reettoreille ilmaiset, mutta edellyttävät ilmoittautumista. Tilan rajoitusten takia paikkoja on rajallinen määrä, ole siis hereillä perjantaina 24.11. klo 12:00! Ilmoittautuminen ei sulkeudu paikkojen täytyttyä, vaan toimii myös jonolomakkeena. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan pikimmiten tapahtumavastaaville telegramissa @sadelappalainen @vernavihervuori niin vapautamme paikan seuraavalle jonossa. Ilmoittautuminen on sitova ja tapahtuu täällä: https://forms.gle/A1oSary3tjdrBMws7 

Pöydän päälle veittikaiset rientää, veitikkaiset

Tarjolla ei kuitenkaan ole paistia ja lientä vaan joulupuuroa!  Lisäksi vuoden viimeisen reettorijuhlan kunniaksi tarjoillaan alkumalja sekä muita jouluisia herkkuja. Ruoan lisäksi luvassa on mm. Vuoden Reettori -äänestys, esityksiä ja ehkä jopa Joulupukin vierailu!

Sitten leikitellään Haalareilla, Haalareilla, kunnes päivä koittaa taivahalla, taivahalla

Näihin bileisiin haalarit ovat oikea asuste, eli pakkaa ne mukaan, vaikka ne eivät korkokenkien kanssa sovikaan! Reettoreiden liput Haalaribileisiin myydään klo 12:00 maanantaina 27.11. KideAppissa. Linkki lipunmyyntiin julkaistaan Telegramissa. Liput maksavat 4€.

MITÄ: Reettoreiden pikkujoulut 🎅

MILLOIN: Torstaina 7.12. klo 18-22

MISSÄ: Juhlatila HHB + jatkot Haalaribileet

PUKUKOODI: Cocktail + tonttulakki, haalarit päälle vasta Haalaribileisiin

MIKSI: Koska joulu ja reettoreiden juhlistaminen❤️

To register for this event email your details to sade.lappalainen@tuni.fi

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

-
 

Location

Share With Friends

Scroll to Top