Arkistot: Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat for 31 elokuun 2018

Tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi Tapahtumat

Tapahtuma Views Navigation

Tapahtumat Search

Käynnissä oleva

Kolmiobileet

elokuu 30 @ 21:00 - elokuu 31 @ 05:00
Ravintolamaailma, Hatanpään valtatie 1
Tampere, Finland
+ Google Map

Fuksit ja tuutorit syöksyvät syksyn ensimmäisiin kolmiobileisiin yhdessä suoraan kolmioetkoilta. Bileiden teemana on Eka Kerta. Jos sinulla on tuttuja opiskelemassa Tampereella, et ole voinut välttyä kuulemasta kolmiobileistä. Kolmiot järjestetään kerran kuussa Koskikeskuksen Ravintolamaailmassa (Ranta & Poro). Hanki lippusi etukäteen: Bailataan.fi, alkaen ma 27.8. klo 10 Yliopiston pääaula, alkaen ma 27.8. klo 11 Staabin toimisto Pinni […]

Lue lisää »

13:00

Valinnaisaine/vaihtoinfo

elokuu 31 @ 13:00 - 14:00
Tampereen yliopisto, Kalevantie 4
Tampere, Finland
+ Google Map

Tampereen yliopistossa saa vapaasti valita valinnaisia opintoja lähes kaikista tiedekunnista ja oppiaineista. Tule kuuntelemaan nykyisten opiskelijoiden kokemuksia eri aineiden opiskelusta. Mukana on myös vaihdossa olleita opiskelijoita, jotka kertovat puheviestijöiden mahdollisuuksista opiskella ulkomailla. Tarkempi paikka yliopistolla selviää pian.

Lue lisää »

14:00

Haalareiden sovitus

elokuu 31 @ 14:00 - 14:30
Tamyn aj-tila, Kanslerinrinne 1
Tampere, Finland
+ Google Map

Valinnaisaine/vaihtoinfon jälkeen noin klo 14 suuntaamme suoraan Pinni A:n 4. kerroksen ainejärjestötilaan sovittamaan haalareita. Otathan yhteyttä tuutorivastaava Anniin, jos et pääse paikalle, mutta haluat haalarit!

Lue lisää »
+ Export Events