Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LinkedIn 101 – mitä pitää tietää?

20 helmikuun 2018 @ 12:00 - 16:00

Reettorit ry, Teema ry ja viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry ylpeänä esittävät: LinkedIn rekry- ja somekanavana – mitä viestijän pitäisi tietää LinkedInistä?

LinkedIn-profiilin luominen on helppoa, mutta miten tehdä profiili, jolla erottuu muista pätevistä viestijöistä? Keskustelevassa workshopissa käydään läpi, mistä kiinnostava, selkeä ja tarkoituksenmukainen LinkedIn-profiili koostuu. Koulutuksen lopuksi pohditaan, millainen LinkedIn on somekanavana ja miten sitä käytetään vuorovaikutteisesti. Jos sinulla ei vielä ole omaa LinkedIn-profiilia, luothan sen ennen koulutusta, jotta saat koulutuksesta varmasti kaiken hyödyn irti!

Päivän ohjelma:

klo 12-14: Henkilökohtaiset 20 min mittaiset CV-sparraukset (6 kpl). Varaa oma aikasi tästä linkistä https://www.lyyti.in/reettorit-cv

klo 14:15-15:45: LinkedIn rekry- ja somekanavana – mitä viestijän pitää tietää LinkedInistä?

Lopuksi on vielä aikaa kysymyksille ja vapaamuotoiselle keskustelulle! Tila tarkentuu myöhemmin.

Lisätietoja Reettoreiden työelämävastaavilta Vilma Hovilta (hovi.vilma.k@student.uta.fi) ja Julia Stolpilta (stolp.julia.s@student.uta.fi) sekä Teeman työelämävastaavalta Jenna Niskakankaalta (niskakangas.jenna.h@student.uta.fi).

Tiedot

Päivämäärä:
20 helmikuun 2018
Aika:
12:00 - 16:00

Järjestäjät

Reettorit ry
Teema ry
Viesti ry

Tapahtumapaikka

Tampereen yliopisto
Kalevantie 4
Tampere, Finland
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.uta.fi