Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Boomi + Reettorit presents: Bola Game night

20 huhtikuun 2018 @ 18:00 - 23:00

***************************************
Mikä: Boomi + Reettorit presents: Bola Game Night
Missä: Boomilaaksossa, Pinninkatu 57
Milloin: 20.4. kello 18
Miksi: Koska Boomi ♥ Reettorit
Dresscode: Asu vapaa: haalareista pyjamaan 😉
**************************************
Oletko ikinä pohtinut, millaista on pelailla boomareiden kanssa? Ihmetteletkö mitä Reettorit opiskelevat? Palatko halusta näyttää taitosi pelien parissa toista ainejärjestöä vastaan? Nyt sinulla ainutlaatuinen on mahdollisuus löytää vastaus näihin kysymyksiin ja näyttää pelimies/nais -taitosi kun kauppatieteilijät ja puheviestijät yhdistävät voimansa vapun peli-illan merkeissä perjantaina 20.4. kello 18 alkaen.

Boomilaakso muuttuu peliluolaksi, jossa voit mitellä taitojasi yhdessä kavereiden ja uusien poikkitieteellisen tuttujen kanssa. Illan aikana on mahdollisuus pelailla muun muassa Twisteriä, Monopolia tai vaikkapa Super Marioa. Näiden lisäksi sauna lämpiää, joten jälkipelit voi pelailla kiukaan äärellä. Illan tähtihetkenä palataan 2000-luvulle, kun boomarit ja reettorit pääsevät näyttämään laulutaitonsa ainutlaatuisessa SingStar-turnauksessa. Kerää siis 2-8 hengen porukka kasaan ja tule todistamaan laulutaitosi kaikille. Kilpailun voittajille on luvassa erittäin vappuhenkinen ja persoonallinen palkinto!

Pelien ja SingStar-turnauksen lisäksi tarjolla on erilaista pelailun lomaan sopivaa naposteltavaa. Tapahtumaan saa tuoda myös virvokkeita ja myös juomapelejä on mahdollisuus pelata. Mikäli haluat tuoda mukanasi oman pelin, on se erittäin suotavaa. Saavu siis oman pelailuporukkasi kanssa voittoasenteella Boomilaaksoon nauttimaan hyvästä seurasta ja nostalgisista peleistä.

This event is held in Finnish only.

Tiedot

Päivämäärä:
20 huhtikuun 2018
Aika:
18:00 - 23:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/234863967062094/?active_tab=about

Tapahtumapaikka

Bola
Pinninkatu 57
Tampere, Finland
+ Google Map

Järjestäjät

Reettorit ry
Boomi ry