Sähköpostilistat

Yksi Reettoreiden sekä koko yliopiston keskeisimpiä viestintäkanavia ovat sähköpostilistat. Niitä löytyy vähän joka lähtöön, mutta tässä muutama lista, joille jokaisen reettorin on suositeltavaa liittyä.

Reettorit@uta.fi

Reettoreiden oma sähköpostilista, jonne tulee muun muassa viikoittaiset uutiskirjeet, joista näkee kootusti tulevat tapahtumat sekä esimerkiksi työpaikkailmoituksia. Reettoreiden listalle jaetaan myös kokouskutsut hallituksen ja yhdistyksen kokouksiin, kopokirjeet sekä esimerkiksi tutkinto-ohjelman palautekyselyt. Jos valitset vain yhden sähköpostilistan jolle liittyä, sen kannattaa olla tämä.

Listalle liitytään lähettämällä osoitteeseen listserv@uta.fi viesti ”SUBSCRIBE REETTORIT Oma Nimi”. Viesti lähetetään ilman otsikkoa.

Puheopiskelijat@uta.fi

Puheopiskelijat on puheviestinnän oppiaineen sähköpostilista, jonne tulee esimerkiksi professorimme tiedotteita uusista puheviestinnän tutkimuksista tai tutkimusjulkaisuista. Lista on opetushenkilökunnalle hyvä väline saada kiinni kaikki puheviestinnän opiskelijat.

Listalle liitytään samoin kuin Reettorit-listalle, eli osoitteeseen listserv@uta.fi viesti ilman otsikkoa ”SUBSCRIBE PUHEOPISKELIJAT Oma Nimi”.

Vico-lista@uta.fi

Vicon eli Viestintätieteiden tiedekunnan kattojärjestön omalle sähköpostilistalle tulee tiedotteita esimerkiksi Vicon hallituksen kokouksista sekä opiskelijaedustajien hauista hallintoelimiin.

Liittymiskuvio on sama kuin edellisissä, eli osoite listserv@uta.fi ilman otsikkoa oleva viesti muotoon ”SUBSCRIBE VICO-LISTA Oma Nimi”.

Myös ylioppilaskunnallamme Tamylla on avoimia sähköpostilistoja, joille kuka vain voi liittyä. Listojen nimet ja jo tutuksi tulleet liittymisohjeet löytyvät osoitteesta https://tamy.fi/yhteystiedot/sahkopostilistat.