Alan järjestöt

Upload Files

ProComin maksuton opiskelijajäsenyys aukaisee ovet viestintään!

ProCom on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäsenistö koostuu 2900 ammattilaisesta. Jäsenemme työskentelevät muun muassa tiedottajina, viestintäpäälliköinä ja -johtajina sekä viestintäalan yrittäjinä ja konsultteina.

 

 

ProCom tarjoaa maksuttoman opiskelijajäsenyyden viestinnän pääaineopiskelijoille, jotka ovat jäseniä myös jossain viestinnän ainejärjestöistä: CoMedia, Imago, Ky Commnications, Media, Parku ja Reettorit. Liity ProComin opiskelijajäseneksi, niin pääset heti fiilistelemään tulevaa alaasi. Kuulet, mikä viestijöitä puhuttaa juuri nyt ja pääset koulimaan itsestäsi ammattilaisen ammattilaisten joukossa!

Verkosto – Tutustu tuleviin kollegoihisi ympäri Suomen – sekä kanssaopiskelijoihin että ammattilaisiin.

Alan tuntemus – Seuraa eturivissä, mikä viestinnän ammattilaisia puhuttaa juuri nyt ja osallistu keskusteluun.

ProCom ei ole ammattiliitto, kuten esimerkiksi Viesti ry, joka tarjoaa työttömyyskassan- tai lakipalveluita. Voit kuulua sekä ProComiin että muihin viestinnän alan järjestöihin yhtä aikaa – näin moni ammattilainen tekee!

Seitsemän syytä täyttää tämä lomake

1. 60 ilmaista jäsentapahtumaa vuodessa
Etäosallistu omalla koneellasi, vietä aamupäivä Helsingin toimistolla tai tule mukaan yritysvierailuille. Opiskelijajäsenet ovat tervetulleita kaikkiin jäsenistölle avoimiin tapahtumiin sekä jaostoimintaan.

2. ProComin opiskelijatapahtumat
ProComin järjestämä Opiskelijoiden oma Urailta kerää opiskelijajäsenet kerran vuodessa ProComin toimistolle tai etäyhteyden ääreen kuulemaan työnhakuun ja viestinnän alaan liittyvistä teemoista. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään huhtikuussa.

ProCom on mukana myös muissa viestinnän alan opiskelijatapahtumissa. Esimerkiksi vuonna 2017 järjestimme yhdessä opiskelijoiden ja Viesti ry:n kanssa Ydinviestiä, joka kokosi Suomen viestinnän opiskelijat Jyväskylään.

3. Tutkimuskirjallisuutta ilmaiseksi
Jäsenille maksuton ProComma Academic julkaistaan joka vuosi uudella viestinnän teemalla. Lue ProComma Academic inspiraatioksi tai kandi- ja gradutyösi tueksi.

4. Harjoittelupaikka ProRekry-palvelumme kautta
Löydä tuleva harjoittelupaikkasi ProComin Avoimien työpaikkojen kautta.

5. ProCast – ProComin oma podcast
Laajenna kuvaasi viestinnästä vaikka lenkkipolulla! ProComin oma podcast ProCast pureutuu ajankohtaisiin aiheisiin muutama jakso kerrallaan. Tähän mennessä on keskusteltu muun muassa lobbaamisesta ja johtamisesta. PodCastia kuuntelemalla pysyt kärryillä siitä, mikä alallamme puhuttaa.

6. Viestijät.fi – lukijaksi tai tekijäksi (@Viestijat)
Viestijät.fi-blogi on viestijöiden oma äänitorvi ja sukellus viestintäammattilaisten työhön ja ajatuksiin. Blogi etsii myös opiskelijanäkökulmia viestintään: kirjoita gradusta ja oivalluksistasi harkkapaikassa.

7. Uutiskirje
Opiskelijajäsenenä saat sähköpostiisi ProComin jäsenkirjeen, johon on koottu ajankohtainen tieto muun muassa tulevista tapahtumista ja avoimista työpaikoista.

Jäseneksi pääset liittymään helposti täällä!

Lämpimästi tervetuloa toimintaan!

 

Tervetuloa Viesti ry:n jäseneksi!

Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry on viestinnän alalla työskentelevien ja viestintää opiskelevien ammattijärjestö. Autamme jäseniä onnistumaan työelämässä ja vahvistamme viestintäalan arvostusta.
 
Opiskelijajäsenenä olet oikeutettu kaikkiin Viestin etuihin ja palveluihin. Jäsenetuihimme kuuluvat muun muassa erilaiset koulutukset, yritysvierailut, mentorointiohjelma, jäsenmatkat kiinnostaviin ulkomaisiin viestintäorganisaatioihin, matkustaja- ja vapaa-ajan vakuutus sekä vuosittain jaettava ViestiStipendi-graduapuraha. Kysy meiltä vinkkejä harjoittelupaikan tai kesätyön hakua varten, lähetä CV:si meille kommentoitavaksi, tarkistuta työsopimuksesi ja käytä palkkasuosituksiamme apuna palkkaneuvotteluissa! Juristimme ja asiantuntijamme ovat tukenasi.
 
Viesti tekee Reettorit ry:n kanssa tiivistä yhteistyötä! Olemme järjestäneet yhdessä erilaisia workshoppeja, tapahtumia ja afterworkkeja. Näymme haalareissasi ja sponsoroimme ainejärjestötilaan läppärityynyt. Onhan sinulla jo haalarimerkkimme?
 
Jos olet päätoiminen opiskelija, jäsenyytesi on maksuton. Jos taas käyt töissä opintojesi ohessa, jäsenmaksu on 1,1 prosenttia bruttotuloistasi. Jäsenmaksuun sisältyy kassan jäsenyys. Tietyt ehdot täyttäessäsi olet oikeutettu työttömyyden aikana ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan, joka lisää kuukausittaisia tulojasi merkittävästi.
 
Lämpimästi tervetuloa Viestin jäseneksi!
 
Kysyttävää? Ota yhteyttä milloin vain: toimisto(at)viesti.fi
 
Viesti ry – kaikki viestivät, harva on ammattilainen.