Jäsenmaksut

Miksi olla jäsen?

Reettoreiden jäsenenä on puheviestijän hyvä olla. Reettorit järjestää jäsenistölleen monimuotoista vapaa-ajantoimintaa, valvoo aktiivisesti jäsentensä etuja ja tutustuttaa jäsenistöä erilaisiin työelämän tarjoamiin mahdollisuuksiin. Jäsenet pääsevät vaikuttamaan ainejärjestön toimintaan esimerkiksi äänestämällä tai lähtemällä ehdolle hallitukseen yhdistyksen kokouksissa, ja ovat tervetulleita seuraamaan ja osallistumaan keskusteluun myös hallituksen kokouksissa. Myös ainejärjestön ulkopuolisia etuja on tarjota, sillä esimerkiksi ProComin opiskelijajäsenyys on reettoreille ilmaista.

Kuinka päästä jäseneksi?

Reettorit ry:n jäseneksi pääsee maksamalla jäsenmaksun. Vuonna 2018 Reettorit siirtyvät vuosittaisesta jäsenmaksusta koko opintojen aikaiseen jäsenyyteen, jonka uudet fuksit voivat jatkossa lunastaa itselleen 25 euron hintaan ja maisterifuksit 10 eurolla.

Koska tällä hetkellä opiskelevat reettorit ovat ehtineet maksaa vuosikurssista riippuen vaihtelevan määrän jäsenmaksuja, jäsenyyden lunastamiselle jäljellä olevalle opiskeluajalle on laadittu porrastettu hinnasto, jotta systeemi kohtelisi kaikkia jäseniämme reilusti.

Jäsenmaksujen tiedot päivitetään tänne syyskuussa 2018.

Fuksit

Saaja: Reettorit ry

Tilinumero: tulossa

Viitenumero: tulossa

Summa: 25 €

Maisterifuksit

Saaja: Reettorit ry

Tilinumero: tulossa

Viitenumero: tulossa

Summa: 10 €

Aiemmin aloittaneet

Jos et ole maksanut jäsenmaksua vuonna 2018 tai et ole varma jäsenyydestäsi, ota yhteyttä rahastonhoitajaan: stolp.julia.s (at) student.uta.fi.

Kannatusjäsenyys vuodeksi 2018

Reettorit tarjoavat myös mahdollisuutta kannatusjäsenyyteen heille, jotka ovat kiinnostuneita tukemaan järjestömme toimintaa.

Saaja: Reettorit ry

Tilinumero: FI90 5731 8220 0682 23

Viitenumero: 20187

Summa: 35 €

Ikuisuusjäsenyys

Saaja: Reettorit ry

Tilinumero: FI90 5731 8220 0682 23

Viitenumero: 1151

Summa: 100 €