Kokouskuulumiset 11/18 ja syyskokous

Hei vaan kaikki reettorit ja reettorimieliset!

Niin koitti tänäkin vuonna syyskokouksen aika. Sitä ennen kuitenkin järjestettiin Reettorit ry:n kuluvan hallituskauden 11. kokous. Kokouksen pääasiallisena tarkoituksena oli tarkastaa toimintasuunnitelma ja talousarvio, jotta nämä voidaan esitellä syyskokouksessa jäsenistölle. Kävimme toimintasuunnitelman yhteisesti läpi ja hioimme sen yksityiskohtia. Teimme myös pieniä muutoksia talousarvioon. Kokouksessa ehdimme keskustella myös aiemmin kerätystä yhdenvertaisuuskyselystä ja mietimme keinoja, joilla toteuttaa yhdenvertaisuutta vielä aiempaakin paremmin. Luonnollisesti kokoukseen kuului myös budjetointia viimeisiin tapahtumiin ja Reettorit ry:n yhteistyökumppaneiden joulukortteihin.

Syyskokouksessa kävimme aluksi läpi talousarvion ja toimintasuunnitelman. Toimintasuunnitelmaan tehtiin vielä jäsenistön toiveesta pieniä muutoksia muun muassa VIP-pesiksen kuvailuun liittyen. Rahastonhoitajamme Julia Stolp esitteli tarkemmin talousarviota ja se hyväksyttiin kokouksessa yhteisesti.

Syyskokouksen jännittävimpiä hetkiä oli tietysti uuden hallituksen ja toimihenkilöiden valinta. Upean puheenjohtajan lisäksi hallitukseen valikoitui kymmenen upeaa jäsentä. Ensi kaudella puheenjohtajana toimii Ville Jäppinen ja hallituksen jäseniä ovat Rosa Jussilainen, Esko Nieminen, Vilma Hovi, Anni Hakala, Meri Vuolle, Janina Paananen, Eevi Pitkänen, Sonja Mansikkamäki, Ida Partala ja Rosanna Lyytinen. Vastuutehtävät jaetaan myöhemmin uuden hallituksen kesken. Syyskokouksessa valittiin myös toimihenkilöitä eri pesteihin, ja R.etun päätoimittajasta päästiin äänestämään. Lopulta päätoimittajaksi valikoitui Anni Piiroinen. Tulevalla kaudella nettisivuvastaavana puolestaan toimii Vilma Hovi ja vuosijuhlista vastaa Rosa Jussilainen. Lämpimät onnittelut vielä kaikille valituille, olette huikeita!

Tässä oli tämän sihteerin viimeiset kokouskuulumiset. Kiva, kun olette seurailleet juttuja! Toivottavasti olette pysyneet ainakin vähän paremmin kärryillä siitä, mitä hallituksen kokouksissa oikein tapahtuu.

Tavataan siis tulevaisuudessa joissain muissa merkeissä

Ilona Vuori, (vielä hetken) Reettorit Ry:n sihteeri