Kokouskuulumisia 10/2018

Heipparallaa!

Syksy etenee ihan hurjaa vauhtia ja hallituskin on aloittanut loppukirin. Vuoden kymmenennessä kokouksessa suunniteltiin loppuvuoden tapahtumia, joita muuten riittää. Loppuvuoteen mahtuu myös monenmoisia kyselyjä, muun muassa yhdenvertaisuuskysely. Pidähän siis sähköpostiasi silmällä.

Kopot järjestävät lukuvuoden viimeiset Reettorikahvit 14.11 klo 13. Työelämävastaavat puolestaan ovat järjestäneet meille vierailun mainostoimisto Propagandaan 15.11. Vuoden ympäristötapahtumana jäsenistö pääsee vierailemaan Hurmaavan surmaavaan koulutukseen ja yhdenvertaisuustapahtumassa 21.11 pääsemme kuulemaan Tampereen seudun näkövammaisten liiton toimintaan. Kulttuuritapahtumana järjestetään vierailu Nätyn varmasti mahtavaan Peruskiviä-esitykseen.

Syksyyn mahtuu myös sitsit, sillä sitsaamme poikkitieteellisesti Cortexin ja Interaktion kanssa 27.11. Syksyn perinteinen Rip-tapahtuma järjestetään tramboliiniparkissa, joten jos kaipaat korkeuksiin, niin olehan kuulolla. Maistereillekin on omaa ohjemaa, joten jos haluat päästä purkamaan sydäntäsi ja ihan vaan hengailemaan maisterivaiheen opiskelijoiden kanssa niin 14.11 se on mahdollista.

Marraskuussa juhlitaan isosti kaikki yhdessä kulunutta lukuvuotta Reettoreiden pikkujoulugaalassa. Lisäinfoa tapahtumasta tulee marraskuun alussa, mutta kannattaa jo varata 23.11 vapaaksi reettorimeiningeille!

Tänä syksynä hallitus ahertaa vielä toimintasuunnitelman ja talousarvion parissa. Niihin jäsenistö pääsee tutustumaan syyskokouksessa 21.11.

Kaikkea kivaa siis luvassa, kyllä näillä tästä syksystä selviää.

Tsemppiä marraskuun aherruksiin toivottelee,

Ilona Vuori, Reettorit Ry:n sihteeri