Kokouskuulumisia 9/2018

Syksyinen tervehdys!

Tämä viikko starttasi lukuvuoden yhdeksännellä kokouksella. Tällä kertaa hallitusta puhutti vuosijuhlat – niin omat kuin muidenkin. Reettoriedustus saadaan Median ja Tamyn vuosijuhlille. Reettoreiden omat vuosijuhlat järjestään seuraavan kerran syksyllä 2019 ja siitä edespäin kahden vuoden välein. Tähän asti vuosijuhlia on järjestetty joka viides vuosi. Jäsenistöä on aiemmin kuultu, ja heidän toiveenaan oli vuosijuhlien järjestäminen useammin verrattaessa aiempaan.

Haalarimerkkikisa on käynnissä ja päätimme muistuttaa jäsenistöä tekijänoikeuksista. Kisaan on vielä aikaa osallistua, joten ideoita ilmoille!

Syksy kuluu hurjaa vauhtia, mutta reettorit eivät hyydy. Tiedossa on monenlaista viihdyttävää tapahtumaa. Excun tilanne on tällä hetkellä oikein hyvä. Kolme vierailukohdetta on hoidettu ja myös lennot ja majoitus on järjestetty. Fuksisitsit järjestetään 23.10, joten äänen avaus alkaa olla pian ajankohtaista.

Kuten sanottu, syksy on kovassa vauhdissa, joten pian on syyskokouksen aika. Syyskokouksessa 21.11. muun muassa päätetään uusi hallituskokoonpano. Jos hallitushommat kiinnostelee, kannattaa saapua reettoreiden ainejärjestöiltaan 6.11. Paikalla on mahdollisuus kuulla mahdollisista pesteistä, kysyä mieltä askarruttavia asioita ja tietysti hengailla ihan muuten vaan hyvässä reettoriseurassa.

Oikein ihanaa viikkoa,

Ilona Vuori, reettoit Ry:n sihteeri