Kokouskuulumisia 8/2018

Hei vaan Reettorit ja tervetuloa takaisin opintojen ja ahkeran aherruksen pariin!

Reettorit Ry:n hallitus hyvästeli kesälaitumet viimeistään 14.9, kun keräännyimme lukuvuoden ensimmäiseen kokoukseen.

Tauon jälkeen aikaa kokouksessa kului menneen ja tulevan kartoittamiseen. Syksy reettoreiden toiminnan kannalta on alkanut hyvinkin aktiivisesti lukuisien fuksitapahtumien myötä. Vauhdikas meno jatkuu, sillä syksyllä luvassa on vielä muun muassa sitsaamista, Hämeenkadun Approt, Fuksiaiset, Mentorointiohjelman avajaiset ja paljon muuta. Kärryillä reettoreiden tapahtumista pysyt muun muassa nettisivuiltamme löytyvää tapahtumakalenteria seuraamalla.

Nettisivut auttavat myös muissa asioissa. Linjasimme, että harjoittelupaikkojen listaamista nettisivuillemme jatketaan. Harjoittelu-osiota kannattaa käydä kurkkimassa ainakin jos harjoittelu on ajankohtainen ja miksei muutenkin – listatut paikat antavat oivaa mielikuvaa viestinnän kentän mahdollisuuksista.

Teimme kokouksessa katsauksen myös ainejärjestömme taloustilanteeseen. Hallitus on onnistunut toistaiseksi säästötoimenpiteissä oikein hyvin. Myös sponsoritiimi on tehnyt kuluvalla kaudella oikein hyvää työtä.

Tulevana syksynä reettorit pääsee halutessaan käyttämään luovuuttaan ja hämmästyttää kanssaopiskelijoita nokkeluudella ja kekseliäisyydellä, sillä haalarimerkkikisa tulee taas! Infoa tästä tulossa pian lisää, joten pysyhän kuulolla ja virittele aivot idearikkaalle päälle! Myös jo olemassa olevia haalarimerkkejä tilataan lisää, sillä jäljellä olevat merkkipinot ovat huvenneet hyvään tahtiin.

Kopokuulumisissa hallitusta puhutti myös ensikertalaiskiintiön aiheuttamat ongelmat, jotka toivottavasti ovat historiaa ensi keväänä uuden hakusysteemin myötä. Myös suuri maisteriopiskelijoiden määrä huolestuttaa hallitusta. Koulutuspoliittisista jutuista kuulette kuitenkin enemmän lähiaikoina sähköpostiinne kilahtavasta kopovastaavien kopokirjeestä. Infoa tulee olemaan ainakin Tampere3-hankkeen edistymisestä.

 

Tästä syksystä tulee varmasti hyvä!

Terkuin,

Ilona Vuori, Reettorit Ry:n sihteeri